Gå til innhold

Oppfølging

HER finner du søknadsskjema til kurset Lightning Process som du kan sende inn når du er klar.

I etterkant av Lightning Process kurset vil du få oppfølgingssamtaler per telefon etter følgende plan:
Første samtale er 2 uker etter kurs. Neste samtale er ved 6 uker etter kurs. Deretter er det ved 3 måneder og 6 måneder og ellers ved behov.
Dette inngår i kursavgiften.

  • Observasjon av nytt Lightning Process-kurs som oppfriskning for mine tidligere deltakere koster 1650,-
  • Noen deltakere oppdager at observasjon av nytt kurs kan være viktig for å opprettholde motivasjon eller holde seg på sporet.
  • Sjekk kursdatoer HER Send e-post til live@livelandmark merket med OPPFRISKNING + dato for påmelding.
  • Hva kan oppfriskning gjøre for deg? På et kurs i Lightning Process lærer du hvordan de kan påvirke seg selv og gjøre endringer som kan være nyttige for å ha det bra. For at endringene skal vedvare forutsetter dette aktiv bruk av kunnskap og metode i etterkant av kurs. Hvis du oppdager at du har havnet av sporet kan det å observere et nytt kurs være første skritt i riktig retning. For andre kan det være en fin måte å vedlikeholde det man jobber med.
  • Enkelte kommer som observatører bare for å sikre seg selv og egen bruk av teknikker og forståelse fordi kurset har et omfattende innhold. Noen oppdager at at de først som observatører på et nytt kurs innser hvilke endringer de allerede har gjort. I tillegg kan det være både nyttig og lærerikt å være med på et nytt kurs når man har kommet ett eller flere skritt videre.
  • Det er få tilgjengelige plasser til observasjon per kurs, så ta kontakt når du er klar.

HER finner du søknadsskjema til kurs i Lightning Process som du kan sende inn når du er klar.