Gå til innhold

Motivasjonsforedrag

Øke trivsel og arbeidsglede? Redusere sykefravær? Motivasjonsforedrag minner tilhørerne på at de alltid har et VALG! Trivsel og arbeidsglede. Stress eller press. Vi har selv nøkkelen til å ta sats i eget liv. Jeg motiverer til endring ved bruk av humor, selvironi og mentale teknikker.

Foredraget "Fra press til prestasjon"
Foto: Kvinner i Tiden der 750 deltakere lot seg inspirere under foredraget «Fra press til prestasjon«. I 2015 kåret norges største leverandør av kurs og konferanser meg til «Årets motivator».

Motivasjonsforedrag

  • Foredraget er et empatisk spark bak der jeg veksler mellom humor og alvor, historier og fakta.
  • Vi skal levere og prestere i et stadig høyere tempo. Hvordan beholde gleden? Øke nærvær og trivsel?
  • Jeg viser hvordan vi kan rydde i eget hode og VELGE mer glede og energi i hverdagen slik at tilhørerne kan gå videre med ny motivasjon og giv.
  • Anvendt psykologi og mentale teknikker presenteres med glimt i øyet gjennom folkelige hverdagshistorier.
  • Jeg snakker til hjerne, hjerte og magefølelse, og det blir ofte både latter og gråt sammen med ettertanke og refleksjon.
  • HER KAN DU KJØPE BOKEN

Mentale teknikker

Hjernen vår styrer mer enn hva folk flest er klar over. Med mer kunnskap kan vi lære oss å ha det bra uavhengig av omstendighetene. Vi kan prestere og levere uten stress. Vi kan ha det bra selv om vi har belastninger i livet. Vi kan klare mer enn vi tror. Ta deltakerne med på en mental reise som kan gi økt livslyst og engasjement. La de erfare at de selv sitter på nøkkelen til trivsel og glede.

Jeg har jobbet med mennesker som har ligget i isolat i mørke rom og jeg har undervist landets beste skuespillere, musikere, toppledere og toppidrettsutøvere. Metodene er de samme. Jeg holder foredrag om selvledelse, endring og mestringsglede:

  • «Fra press til prestasjon»  40-60 minutter (kan tilpasses)
  • «Stopp stress. Skap trivsel. SELV.» 3 timer (kan tilpasses)

Det er mulig å kombinere foredrag med en stressmestringsseanse eller en workshop i etterkant.

Ta kontakt eller book motivasjonsforedraget «Fra press til prestasjon» HER